søndag den 16. december 2007

Projekt til semesteropgave.

Nu er starten gået til opgaveskrivning i multimedie. Ganske spændende for hvordan er det så lige at komme igang med den opgave.
Hvad er det for nogle overvejelser som skal gøres.
Hvad er det for nogle ting i forhold til faget som skal formidles ud.
Der er lavet brainstorm på mindst en side om hvilke tanker og overvejelser omkring emnet. Hvad er det for en litteratur som skal bruges og hvad er tanken med denne form for kommunikation.
Det overordnede tema i opgaven er:
Digitale kommunikationsmidler i børnehaver
og problemforfuleringen bliver sådan:
Hvorledes kan vi som kommende pædagoger være med til at skabe en kommunikation mellem forældre og personale gennem de digitale medier

Opgaven tager udgangspunkt i en forældregruppe i børnehave. Der er lavet en blog lige som denne her du kigger på.
Beskrivelse af emnet: Hvorfor vælges netop denne gruppe.
Forældre får ikke altid læst opslagstavlen i børnehaven – og går derved glip af nogle informationer. På denne her måde har forældre en mulighed for at tjekke hvad der sker i børnehaven i morgen eller hvad der er sket i løbet af dagen. Ligeledes er det også muligt her at se læreplaner - opskrifter osv, det som vi - personale - forældre og børnene finder spændende.
Vi vil gøre det muligt for børn – forældre og personale at bruge bloggen.
Der oprettes en blog til børnehaven som vil blive annonceret ud til forældre og personale i institutionen. Der vises forældre og personalet i børnehaven at enhver kan finde ud af at bruge en blog i deres dagligdag – Denne form for kommunikation kræver ikke halvt så meget som det at oprette en rigtig hjemmeside.


Det eneste som måske kunne være en ret afgørende faktor er at vi faktisk går en juleferie imøde. Men så tager vi denne udfordring med.

Ingen kommentarer: